Cleaning

Zonnepanelen verzamelen energie van de zon, maar na verloop van tijd hopen ze ook stof en vuil op. Dit kan hun prestaties beïnvloeden en de hoeveelheid energie die ze kunnen opwekken verminderen. Regelmatige reiniging helpt om dit vuil te verwijderen en het volledige rendement van het zonnepaneel te herstellen. 

Interesse in onze diensten?

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

Reiniging van zonnepanelen: een specialistenwerk

Met de juiste reinigingsprocedures en veiligheidsmaatregelen kan het reinigen van zonnepanelen snel en effectief gebeuren. Dankzij gespecialiseerde apparatuur in combinatie met de juiste producten zijn uw panelen straks weer helemaal proper. Dit helpt om de energie-efficiëntie te behouden en uw zonnesysteem op piekcapaciteit te laten produceren.

Onze teams gaan afhankelijk van de situatie bepaalde technieken toepassen, aangepast aan uw zonnepark en de mate van vervuiling.

Ook hier ontzorgen wij u volledig zodat alles netjes kan blijven draaien.

Onze projecten

Totaaloplossing

Bij D'Arta Frozen Foods in Ardooie heeft Solora een PV installatie gebouwd met een piekvermogen van 9362,19 kWp.

Grondinstallaties

Aquafin zet in op duurzaamheid door het installeren van een zonnepark op de stortplaats. Deze installatie van 750 kWp zorgt er voor dat 25% van de energievraag van de site ingevuld kan worden.

Dakinstallatie

Delhaize Bentille koos voor een PV dakinstallatie. Met hun zonnepanelen installatie van 161,95 kWp benutten ze het volledige dak en zijn ze verzekerd van groene stroom.