Let’s go for peak performance

Uw partner in de transitie naar 100% duurzame energie.

Zonnepanelen voor bedrijven

Beperk energiekosten en verlaag je ecologische voetafdruk door het plaatsen van zonnepanelen. Ontdek alle mogelijkheden.

Batterijsystemen

Maximaliseer het rendement van je zonnepark door energie op te slaan en te gebruiken wanneer je ze nodig hebt.

Laadoplossingen

Meer elektrische wagens betekent meer nood aan laadoplossingen. Voor bedrijven is het de ideale manier om de juiste werknemers en klanten aan te trekken.

Onderhoud & Monitoring

Haal het maximum uit je zonnepark door professioneel onderhoud en 24/7 monitoring van de prestaties. Als marktleider in België is Solora de perfecte partner voor jouw bedrijf.

Onze diensten

Onderhoud en monitoring

Een goed werkende installatie betekent optimaal rendement. Dit realiseren we door constante 24/7 monitoring, analyse en diagnose  van de prestaties en beschikbaarheid, interventies, uitvoeren van preventief onderhoud en optimalisatie van de installatie.  

 

Zonnepanelen voor bedrijven

Investeren in een eigen PV installatie is een belangrijke stap richting verlaging van energiekosten en de verduurzaming van uw organisatie.  

 

Verduurzaam en elektrificeer je hele bedrijf

Het doel van Solora is om onze klanten te begeleiden in hun transitie naar groene stroom, en daarvoor kijken we ook verder dan zonnepanelen. Nu de toekomst meer en meer duurzaam en elektrisch wordt, is het misschien ook het moment om uw energieprofiel te evalueren. 

Solora in cijfers

1200+

Zonneparken in onderhoud en monitoring

950+

MWp in onderhoud en monitoring

150.000

Zonnepanelen geïnstalleerd

60

MWp geïnstalleerd

De perfecte werkomgeving

Bij Solora streven we ernaar een sfeer te creëren waarin iedereen zich thuis voelt. Wij geloven in samenwerken als een team om de best mogelijke resultaten voor onze klanten te leveren.

Solora team

Interesse in onze diensten?

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

Onze projecten

Totaaloplossing

Bij D'Arta Frozen Foods in Ardooie heeft Solora een PV installatie gebouwd met een piekvermogen van 9362,19 kWp.

Grondinstallaties

Aquafin zet in op duurzaamheid door het installeren van een zonnepark op de stortplaats. Deze installatie van 750 kWp zorgt er voor dat 25% van de energievraag van de site ingevuld kan worden.

Dakinstallatie

Delhaize Bentille koos voor een PV dakinstallatie. Met hun zonnepanelen installatie van 161,95 kWp benutten ze het volledige dak en zijn ze verzekerd van groene stroom.